X Bezárás

Olvasási beállítások

Láthatósági beállítások megnyitása

Programok

 EGYÜTTLÁTVA TÖBBET LÁTUNK!

 

Jól lát? Szeretettel invitáljuk inkluzív szemléletű programjainkra, látogasson el hozzánk, örömmel fogadjuk.

Rosszul lát? Szeretettel bátorítjuk, jöjjön el, próbálja ki akadálymentes programjainkat. Ha jól érzi magát körünkben, közöttünk a helye.

PROGRAMKÍNÁLATUNK

Alapítványunk az együttlátás jegyében akadálymentes Lélek- és közösségépítő programokat szervez vak, aliglátó, gyengénlátó és látó felnőttek részére. Várjuk mindazokat, akik szeretik a színesen összeállított, a mindennapi mókuskerékből kizökkentő programokat. Látássérült és látó vendégeink érdeklődésük és kedvük szerint válogathatnak és vehetnek részt hitéleti alkalmainkon vagy egyéb, világnézettől független kulturális, értékközvetítő és ismeretterjesztő, valamint szórakoztató, szabadidős programjainkon.

Az interaktív hittanórákat, kulturális előadásokat és különböző tematikájú beszélgetős és játékos klubfoglalkozásokat szakmai hozzáértéssel tervezzük és valósítjuk meg.

Bízunk abban, hogy alkalmaink a résztvevők testi-lelki és szellemi egészsége védelmét is hatékonyan szolgálják. Fontos számunkra a lélek- és közösségépítés, vagyis miközben az interaktív részvétel által például az önismeret terén számos tapasztalattal gazdagodhatnak, aközben közösséget építünk, és a jelenlévők egymással kapcsolatot teremtve jó ismeretségeket, barátságokat is köthetnek.

Interaktív hittanóra, Játszani jó - Játékklub, Együttlátók beszélgetős klubfoglalkozása, Olvasásra fel! - Olvasósarok, Audiónarrációs Filmklub, ​„Zene füleimnek” avagy: kántor és orgonista nemzedékek nevelői a 20. században, Terefere-Vacsora Otthonosan!

 

PROGRAMOK HELYSZÍNE:

Budapest, XIV. kerület, Zugló, néhány lépésre a Thököly út és a Gizella út kereszteződésétől, az Együttlátók Alapítvány székhelyén, egy tágas és kényelmes, szőnyeggel borított nappaliban.

 

MEGKÖZELÍTHETŐ:

a 7-es buszcsalád bármelyik tagjával, továbbá 5-ös, 8E-s, 108E-s, 110-es, 110E-s, 112-es és 133E-s autóbuszokkal, valamint 72-es trolibusszal és az 1-es villamossal.

Parkolni a környező utcákban lehet.

 

 

Made by FortuNet
Oldal tetejére