X Bezárás

Olvasási beállítások

Láthatósági beállítások megnyitása

Együttlátók boltja

Üdvözöljük az Együttlátók Alapítvány Boltjában.

Kedves Vásárlónk!

Válasszon az "együttlátás" jegyében különböző kézműves technikákkal/házi megoldásokkal egyedileg elkészített termékeinkből. 

Termékeinket az alábbi 4 kategóriába sorolva találja meg: 

- Játékok

Akadálymentesen elkészített játékaink az igényes szórakozást és szabadidőeltöltést segítik, támogatják a látássérült és látó, játszani szerető személyek közötti együttjátszás lehetőségét. 

- Kézműves termékek

Elsősorban látássérült felnőttek által készített kézműves termékeket kínálunk, amelyek között vannak ünnepekhez kapcsolódó árucikkek, továbbá az év minden időszakában aktuális és praktikusan jól használható tárgyak, amelyek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, de tapintási élményt is nyújtanak. 

- Ajándéktárgyak, csecsebecsék

Különböző, az Együttlátók Alapítvány által készíttetett ajándéktárgyak, valamint Támogatóink által jótékonysági céllal felajánlott, használt, de kifogástalan minőségű eszközök/tárgyak, csecsebecsék közül választhatnak Vásárlóink. 

- Braille-írásos és nagybetűs kiadványok

Vallási, valamint világnézettől független témájú kiadványainkat a súlyosan látássérült Olvasók számára Braille-írásban, a gyengénlátó Olvasók számára pedig 16-os betűmérettel, síkírásban jelentetjük meg. 

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, a fotók és a leírások feltöltésén dolgozunk. 

Az Együttlátók Boltjában forgalmazott termékek személyesen, programjainkhoz kötöttten, illetve egyénileg egyeztetett időpontokban megtekinthetőek és megrendelhetőek/megvásárolhatóak. 

Termékeink e-mailben is megrendelhetőek az alábbi elektronikus címen:

info@egyuttlatok.hu 

Szükség esetén csomagfeladás egyénileg egyeztetett módon, utánvéttel történik. 

Köszönjük, hogy minket választott. 

Vásárlásával az Együttlátók Alapítvány munkáját támogatja. 

A részletekért, kérjük, kísérje figyelemmel az Együttlátók Alapítvány weboldala fő oldalán az Együttlátók Boltja menüpontja alatt megjelenő információkat. 

Együttlátók Csapata

Kategóriák

Made by FortuNet
Oldal tetejére