X Bezárás

Olvasási beállítások

Láthatósági beállítások megnyitása

Évadnyitó interaktív hittanóra és séta

2023.09.11

Együttlátva Többet Látunk!

Évadnyitó interaktív hittanóra és séta

Szeptember 9-én, szombaton 14:30 órakor kezdődött az évadnyitó szentmise az Együttlátók Alapítvány székhelyén, melyet Bieber József atya mutatott be, az Együttlátók Alapítvány alapítója, Zagyvaróna plébániai kormányzója. A szentmisén Lajos Zoltán ministrált, Kormos Zita olvasta a szentleckét és Buda Mária Magdolna pedig az egyetemes könyörgéseket. Köszönjük mindnyájuk szolgálatát.
Ezzel a hálaadó szentmisével hivatalosan is megkezdtük önkéntes programszervező tevékenységünk 10. évadát, hiszen az első interaktív hittanórát és inkluzív játékklubot 2014 novemberében szerveztük meg a Gizella úti lakásunkban; az Együttlátók Alapítvány keretében pedig ezen alkalommal a 4. évadot nyitottuk meg.

Az imádságos együttlét után közös sétára invitáltuk a jelenlévőket a Városligetbe. Az idő remek volt, a kedvünk hasonlóképpen. Miközben a rózsakert szépségeiben gyönyörködtünk, Bajnóczi Veronika szemfülességének köszönhetően észrevettük, hogy éppen egy vezetett séta zajlik a kertben, melyhez lelkes kíváncsisággal csatlakoztunk. Sok érdekességet hallottunk a rózsákról, több virágot megtapintottunk, megillatoltunk, sőt, a bátrabbak az ajánlás alapján a legfinomabb rózsaszirmokat meg is ízlelték. Ajándék volt számunkra ez az előre nem tervezett profi idegenvezetés!

A sétát fagyizással zártuk. A különböző, változatos ízesítésű nyalánkság kellemesen hűsített bennünket.
Köszönjük az együttlét örömét!

Együttlátók Csapata

Made by FortuNet
Oldal tetejére