2021. NOVEMBER 19-ÉN, AZ ESTI ÓRÁKBAN MEGNYITJA VIRTUÁLIS KAPUIT AZ EGYÜTTLÁTÓK ALAPÍTVÁNY BOLTJA.

2021.11.17

EGYÜTTLÁTVA TÖBBET LÁTUNK!

 

Kedves Olvasó!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2021. november 19-én, az esti órákban megnyitja virtuális kapuit az Együttlátók Alapítvány Boltja.

 

Az Együttlátók Boltja weboldalunk főoldalán, az Együttlátók Boltja menüpontban válik elérhetővé. Látássérült látogatóink képernyőolvasó szoftver segítségével, az "l" betű lenyomásával egyszerűen megtalálhatják a listába gyűjtött menüpontokat, amelyek között a le-fel nyilakkal tudnak mozogni, és a kiválasztott almenüt Enterrel tudják megnyitni. Az aloldalon belül ugyanezzel a módszerrel tudnak könnyűszerrel tájékozódni.

 

Az Együttlátók Boltja egy látszólag egyszerű internetes felület, amelynek célja a tájékoztatás, információnyújtás, figyelemfelkeltés megrendelhető és megvásárolható termékeink iránt.

Termékkínálatunkat az "együttlátás" jegyében alakítottuk ki, és abban bízunk, hogy a látó és látássérült vásárlók egyaránt találnak boltunkban érdeklődési körüknek megfelelő árucikket.

 

Termékeinket az alábbi 4 kategóriába soroltuk:

 

- Játékok

 

Akadálymentesen elkészített játékaink az igényes szórakozást és szabadidőeltöltést segítik, támogatják a látássérült és látó, játszani szerető személyek közötti együttjátszás lehetőségét.

 

- Kézműves termékek

 

Elsősorban látássérült felnőttek által készített kézműves termékeket kínálunk, amelyek között vannak ünnepekhez kapcsolódó árucikkek, továbbá az év minden időszakában aktuális és praktikusan jól használható tárgyak, amelyek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, de tapintási élményt is nyújtanak.

 

- Ajándéktárgyak, csecsebecsék

 

Különböző, az Együttlátók Alapítvány által készíttetett ajándéktárgyak, valamint Támogatóink által jótékonysági céllal felajánlott, használt, de kifogástalan minőségű eszközök/tárgyak, csecsebecsék közül választhatnak Vásárlóink.

 

- Braille-írásos és nagybetűs kiadványok

 

Vallási, valamint világnézettől független témájú kiadványainkat a súlyosan látássérült Olvasók számára Braille-írásban, a gyengénlátó Olvasók számára pedig 16-os betűmérettel, síkírásban jelentetjük meg.

 

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, a fotók és a leírások feltöltésén dolgozunk.

 

Az Együttlátók Boltjában forgalmazott termékek személyesen, programjainkhoz kötöttten, illetve egyénileg egyeztetett időpontokban megtekinthetőek és megrendelhetőek/megvásárolhatóak.

 

Termékeink e-mailben is megrendelhetőek az alábbi elektronikus címen:

info@egyuttlatok.hu

 

Szükség esetén csomagfeladás egyénileg egyeztetett módon, utánvéttel történik.

 

Vásárlásával az Együttlátók Alapítvány munkáját támogatja.

 

További részletekért, az esetleges akciókért, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre a:

www.egyuttlatok.hu

weboldal

főoldalán.

 

Írhatnak is nekünk az alábbi e-mail címre:

info@egyuttlatok.hu

 

Együttlátók Csapata

Made by FortuNet
Oldal tetejére